ELAZIĞ / MERKEZ - LİMAK Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü, Elazığ Belediyesi,Elazığ Medikal Park Hastanesi'nin birlikte düzenledikleri şiir yarışmasında okulumuz öğrencisi Yusuf Yetimoğlu il 3. olmuştur.Öğrencimizi tebrik eder başarılarıın devamını dileriz

Nis

23 Nisan Ulusal Egeenlik ve Çocuk Bayramı'nı Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları program ile coşkulu bir şekilde kutladık.

Nis

Yeşilay Edebi Eser Alanında Öğrencimiz Ceren İkra YILDIRIM 1. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış oldukları program ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nü düzenledik.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü dolayısıyla düzenlenen Ezbere Şiir Okuma Yarışmasında Öğrencimiz Aybüke AKMEŞE 1.olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz Öğretmen ve Öğrencilerinin hazırlamış oldukları program ile 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Günü etkinliği gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz Basketbol takımı 3*3 basketbol müsabakalarında il birincisi olmuştur.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz Küçük Kız Basketbol takımımız il ikincisi olmuştur.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Dönem Sonu Etkinliklerini öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi

Ock

Bu yıl Limak Ortaokulu olarak dahil olduğumuz THE JOURNEY OF HAPPINESS E-TWINNING PROJECT (Mutluluğa Yolculuk E- twinning Projesi) kapsamında proje çalışmalarımıza devam ediyoruz. Öğrencilerimizle birçok etkinlik yapıyoruz. Öğrencilerimiz farklı şehirlerden ve ülkelerden öğrencilerle iletişim kurarak etkinliklere dahil oluyor. Web 2.0 araçlarını kullanmayı öğrenerek teknolojiyi faydalı şekilde kullanmayı öğreniyorlar.

THE JOURNEY OF HAPPİNESS E-TWINNING PROJECT

(MUTLULUK YOLCULUĞU PROJE PLANI)

Kasım

v  Tanıtım toplantısı

v  Poster ve Logo araştırması

v  Öğrencinin ilk anketi

v  Proje tanıtım videosu, web sitesi

v  Mescid-i Aksa hakkında ortak hikaye (ilk aktivite) e-kitap

v  Proje değerlendirme toplantısı

v  Mescid-i Nebi: 1-Mescid-i Nebi'nin İşlevleri (Poster olarak hazırlanıp thinklink aracılığıyla sunulmuştur)

v  2-Kabe maketinin hazırlanması

Aralık-Ocak

v  Proje değerlendirme toplantısı

v  Ayasofya Camii'nin tanıtımı ve hayretle sergilenmesi

v  Proje velisi, öğretmeni ve öğrencisi son değerlendirme anketleri

v  Proje sonu katılım belgesi

v  Proje sonu işbirlikçi video ve e-kitap

v  Proje sergisinin sonu

Projemizin içerigini aşağıdaki resimlerden inceleyebilirsiniz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete irtihalinin 85.Yıl dönümü nedeniyle Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlanmış oldukları anma programını gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz Öğretmen ve Öğrencilerimizin hazırladıkları program ile Cumhuriyetimizin 100.yılını coşkulu bir şekilde kutladık.